Christer Hernestig – Framgångsrik entreprenör

Christer Hernestig är en driven och framgångsrik entreprenör som kan allt om att lösa problem och att vara en ledare. Christer brinner för att se ökade intäkter inom hans nya digitala affärsområden. Han har under sin karriär byggt upp flera stora tjänster som har varit väldigt framgångsrika och lönsamma med många nöjda kunder.

Med sin passion för att göra världen till en bättre plats och sin 20 års erfarenhet inom internet, media och telekom så har han blivit en beprövad visionär och en strategisk ledare. Christer har fått ett rykte då han framstår att vara en bra ledare och professionell vilket inte kommit gratis. Han strävar alltid efter få positiva resultat i allt han gör.

Christer Hernestig har jobbat länge och hårt för att få detta rykte och sina framgångar då han lanserat flera framgångsrika företag. Han lanserade bland annat världens första 3G-radio, annonsformatet initial spots och ett webbradio nätverk i Norden. Den första tjänsten så att man kan kolla på film i mobilen i Sverige samt andra företag inom media, telekom och internet är också företag och tjänster som Christer Hernestig startat.

Drivkraften för att kunna jobba så hårt och starta så många företag är att göra världen till en bättre plats. Christer får också en drivkraft när han lyckas lösa problem som andra trodde var omöjliga och driva sina företag till toppen. Under alla års erfarenhet så har Christer Hernestig lärt sig att lösa dom allra svåraste problemen.