Ehsan Fadakar – 12 års erfarenhet av digital affärsutveckling

Med 12 års erfarenhet inom digital affärsutveckling i medievärlden, däribland på Schibsted, Aftonbladet, N24-gruppen, har gett Ehsan Fadakar stora kunskaper och erfarenheter som är mycket användbara för många bolag som behöver digitalisera hela eller delar av sin verksamhet.

De kunskaper som Ehsan har samlat på sig under flera år, använder han till att hjälpa företag att utvecklas och ta de första stegen mot förändring. Vi befinner oss i början av digitaliseringen och många företag använder fortfarande gamla modeller och processer. Dessa företag pressas hårt av startups och det kan till och med vara för sent att reagera, speciellt om det saknas pådrivare internt som innehar den kompetens som krävs för att ta de beslut som behövs.

Ehsan Fadakar erbjuder ett framgångsrikt upplägg där han ger stöd till entreprenörer genom affärsutveckling, produktutveckling, design och att stötta entreprenören hela vägen. Genom att göra på detta vis får entreprenören mer tid till att hålla på med vad han/hon är duktig på.