Gå en kurs i Adminstudio hos Mindgrape

Vill du gå en utbildning inom IT och applikationshantering eller behöver ditt företag en IT-konsult. Vad det nu än kan vara kommer Mindgrape kunna hjälpa dig. Mindgrape är ett företag som startade 2006 och har växt fort sedan dess. De förstod att branschen var i behov av bra professionella utbildningar inom exempelvis Microsoft App-V. Tack vare att branschen hade ett sånt behov utav det som Mindgrape erbjuder har de växt otroligt fort. Detta har lett till att Mindgrape har kunnat anställa de allra bästa IT-konsulterna vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg och säker.

Mindgrape blev nordisk utbildningspartner med Flexera Software 2012. Detta betyder att Mindgrape kan hålla certifierade kurser i Installshield och Adminstudio. Idag är Mindgrape även distributör för InstallAnywhere och App Portal. Det kommer vara svårt att hitta ett företag som har samma kompetens och erbjuder samma saker som Mindgrape. För med mer än 20 anställda som alla brinner för sitt område kan du vara säker på att dina frågor kommer bli besvarade. 

Vill du ha hjälp med IT-konsultation eller gå en Adminstudio utbildning är det Mindgrape som du ska ta kontakt med. Mindgrape hjälper dig även med applikationshantering i världsklass.