Sedan starten 1984 har Möbelform en enkel filosofi – att tillverka rejäla möbler med god formgivning till vettiga priser. Vi har valt från början att satsa på svensktillverkade stoppmöbler med hög sittkomfort och lång livslängd. Våra möbler är inte slit-och-släng möbler, men heller inte de mest extremt designade skapelserna. Vi vill erbjuda våra kunder möbler som är både praktiska och stilrena. I den här bloggen ska vi tala mer om varför vi har valt denna enkla filosofi och vad det innebär för våra kunder.

Möbelform är ett svenskt företag som tillverkar stoppmöbler, som fåtöljer, soffor och sänggavlar för både privata och offentliga miljöer. Företaget har en gedigen erfarenhet av att producera möbler som håller en hög kvalitet och som är bekväma att sitta i. Sedan starten har vi haft ett mål om att tillverka möbler som är både praktiska och stilrena, och som passar in i många olika hem och inredningsstilar.

En av de viktigaste faktorerna för oss på Möbelform är att vi vill skapa möbler som håller länge. Våra svensktillverkade möbler är gjorda av högkvalitativt material med mycket noggranhet och omsorg. Vi vill att våra kunder ska känna att de investerar i något som är hållbart och kommer att överleva flera generationer. Detta är en stor skillnad gentemot många andra möbelproducenter som satsar på ”snabba” möbler, som endast ska hålla en säsong eller två.

Vad gäller sittkomfort är det en annan aspekt som vi lägger stor vikt vid på Möbelform. Våra möbler är utformade för komfort och kvalitet, och är baserade på ergonomiska principer. Vi vill att våra kunder ska känna att de kan tillbringa timmar utan att få ont i ryggen eller benen. Möbelforms möbler är utrustade med ergonomiska funktioner som ger stöd där det behövs, för att undvika onödig belastning på kroppen.

Vi är medvetna om att många kunder letar efter möbler som är både praktiska och snygga, och det är precis vad vi på Möbelform vill erbjuda. Vår filosofi om att tillverka rejäla möbler med god formgivning till vettiga priser har resulterat i ett brett utbud av möbler som passar in i många olika hem och inredningsstilar. Vi har allt från enkla och stilrena soffor till mer avancerade fåtöljer och sänggavlar som du kan anpassa efter dina egna behov och förutsättningar.

På Möbelform arbetar vi ständigt med att utveckla våra produkter och höja vår kvalitet. Vi vill fortsätta att erbjuda våra kunder möbler som är både hållbara och bekväma, samtidigt som de är snygga och funktionella. Vi tror på att skapa möbler som passar in i många olika livsstilar och behov.

Stort utbud av Möbelforms sortiment

Walfrid Svenssons möbler har de valt att satsa på svensktillverkade möbler med hög sittkomfort och lång livslängd på Möbelform, och det är en filosofi som vi tror kommer att fortsätta att vara relevant. De vill erbjuda våra kunder möbler som är både praktiska och stilrena, hållbara och funktionella. Deras möbler har ergonomiska principer som ger stöd där det behövs, och är utvecklade för att ge en hög grad av komfort och kvalitet.

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.