Storbildsskärmar och LED-väggar samt LED-skärmar för mobilt bruk

En storbildsskärm kan vara ett utmärkt sätt att förbättra upplevelsen av ett evenemang, det finns storbildsskärmar som du enkelt kan hyra. De kan användas för att dela upp evenemangets schema, visa bilder och marknadsföring och live streama hela evenemanget. Detta brukar oftast ske på exempelvis mobila LED skärmar monterade på lastbilar. På ett sätt som verkligen sticker ut och fångar människors uppmärksamhet under hela evenemanget som att använda en uppsättning av beMatrix LEDskin och 496*496 LEDskin som LED-vägg bakom discjockeyn på det stora företagseventet eller klubben.

Storbildskärmar och LED-Väggar kan vara särskilt användbart för olika typer av branschkonferenser, mässor och stora gatufester och arenakonserter. När du planerar ett evenemang är det viktigt att tänka på den upplevelse du vill skapa för dina gäster och en storbildsskärm kan vara ett utmärkt sätt att göra det så att samtliga i publiken kan se just ditt event. Detta medför också att det går att sälja fler biljetter även på sittplatser där det kan vara en svårare betraktningsvinkel, vilket på så sätt kan öka dina intäkter.

LED-väggar som fungerar som både marknadsföring och event

LED-videoväggar är ett väldigt populärt val för stora evenemang som musikkonserter, konferenser, event och produktlanseringar. De har hög ljusstyrka och kontrast, vilket gör dem idealiska för användning i väl upplysta miljöer. Projektionsskärmar är ett annat populärt alternativ för stora evenemang. De ger ett stort visningsområde och kan enkelt sättas upp på en mängd olika platser. De kräver dock en mörk miljö för att fungera ordentligt. LCD-skärmar erbjuder utmärkt bildkvalitet och lämpar sig för både inomhus- och utomhusarrangemang och finns i flera olika varianter.

Evenemangsskärmar är ett utmärkt sätt att hålla deltagarna uppdaterade om evenemangets schema, plats och deltagarlista. De kan användas på alla platser där det är mycket gångtrafik, t.ex. vid ingången till ett evenemang eller nära huvudscenen. Detta är väldigt fördelaktigt för dem som inte vill stå precis intill scenen och högtalarna. När det gäller stora evenemang är det viktigt att ha en stor skärm med bra upplösning.

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.