För några år sedan, om man ville bygga ett optiskt transportnät (OTN), var det enda valet att använda ett monolitiskt system från en enda leverantör. Dessa system var stora, dyra och oflexibla, och det enda sättet att få dem att göra som man ville var att betala leverantören mycket pengar för anpassning. Men den tiden ligger nu bakom oss! Med Open Line Systems kan funktionaliteten hos dessa monolitiska system delas upp med hjälp av inbyggda optical transceiver, öppna linjesystem och SDN-styrning. Som ett resultat av detta kan vi nu erbjuda mycket bättre pris/prestanda-förhållanden än någonsin tidigare.

Smartoptics har de utvecklat Dynamic Connectivity Platform (DCP) för aktiva öppna linjesystem av alla typer, oavsett om det rör sig om enkla punkt-till-punkt-länkar eller avancerade, ROADM-baserade, ring- och mesh-nätverk. För att tillgodose alla de olika behoven hos ett öppet linjesystem finns DCP-plattformen i tre varianter – DCP-M-, DCP-R- och DCP-F-familjerna – som var och en är optimerad för en specifik tillämpning.

Så om du vill bygga ett optiskt transportnät som är mer flexibelt och kostnadseffektivt än någonsin tidigare, se till att kolla in våra lösningar för Open Line Systems!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.