En fasadskylt är ett väldigt bra sätt att synas med ditt varumärke, en skylt kan fylla en bra funktion både med belysning och utan. Förr kunde det vara lite krångligt att byta lysrör eller på andra sätt kännas onödigt med energikostnaden, som för exempelvis traditionella lysrörsskyltar eller med gamla typens neonrör och elektronik. Men allt detta har ändrats på till det bättre.

Energisnål LED teknik

Idag är det hållbara och energibesparande alternativ som gäller i störst grad. Med LED tekniken inbyggd i fasadskyltar så kommer din skylt lysa i många år utan underhåll. Mest populärt är det med LED fasadskyltar men fungerar även bra med en snyggt designad kontorsskylt vid kontorsentréns reception, vilket ger ett seriöst och professionellt intryck för dina besökare.

Synlighet på dygnets alla timmar, med en upplyst LED skylt

Att kunna utnyttja även dygnets mörka timmar för din fasadskylt har sina fördelar, genom att få denna ökade exponering så kommer du vara Top of Mind för kunden, det vill säga det första dem tänker på. Detta är särskilt önskvärt när kunden går i tankar om att köpa en tjänst eller en produkt och ska kolla i sökmotorn, ett direktsök i sökmotorn på just ditt företagsnamn kan vara avgörande för hela affären.

Fördelarna med en LED fasadskylt

Andra typer av informationsskyltar, foliedekor och inredning

Som experter på skyltar som synliggör ditt företag så behöver du en bredd av skyltar. Utöver LED Fasadskyltar finns det pyloner/pylonskyltar, fristående skyltar, skyltpelare och stolpskyltar när du behöver utomhusexponering av varumärket på exempelvis en närliggande parkering eller i anslutning till ditt företag eller företagshotells entré. Du kan även montera upp en traditionell neonskylt med ny elektronik och styrning, för ett mer klassiskt intryck eller något bra budskap eller kanske till och med företagets värdeord.

På fönster och på dina fordon kan du marknadsföra dig med en så kallad foliedekor som är ett populärt och effektivt sätt att skapa en ökad synlighet och närvaro. Det är även enklare att vara mer unik i sin utformning och flexibel, då den med professionell hjälp går att montera och ersätta med ny reklam vid behov.

Går det att renovera en gammal skylt?

Anlita ett proffs som kan montera ner din gamla skylt och montera in ny och energisnål LED teknik i denna om möjligt eller kan ge förslag på hur du kan energieffektivisera och moderniserad den i övrigt. I Göteborg finns skyltkoncept.se som är experter på just detta, kontakta dem gärna för en kostnadsfri rådgivning.

Krävs bygglov det bygglov för en fasadskylt?

I de flesta fall behöver du ett bygglov för att sätta upp en fasadskylt, samt det är av väldigt stor vikt att den monteras professionellt och har en stabil konstruktion. Kontakta därför gärna en expert som kan ta hand om hela projektet och kan bistå dig med rätt ritningar och andra dokument som kan behövas för handläggningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.