Rätt tillbehör till din arbetsplats

För att du ska kunna maximera effektivitet och ergonomi genom arbetet, eller till din datorplats i hemmet, krävs rätt utrustning. Men vad är då egentligen rätt utrustning? Vi hjälper dig komma fram till det!

Tangentbord

Det finns det många olika tangentbord i alla former och storlekar. Viktigt att tänka på här är att det ska vara skönt att skriva på och att det ska vara rent, då man använder fingrarna och händerna konstant på det. Hur håller man ett tangentbord rent då? Det finns många olika sätt att göra det på, man kan till exempel använda tryckluft för att spruta det mellan tangenterna för att blåsa bort smuts. Beroende på typen av tangentbord kan man kanske ta bort knapparna och rengöra de även individuellt. Men enklaste är att använda sig av tvättbara tangentbord som är vattentäta. Det finns till exempel även tangentbord i glas som man enkelt kan rengöra med ytdesinfektion och en mikrofiberduk.

Datormus

När det kommer till datormusen finns det en mängd olika former på den med olika funktioner. Detta kan vara extra knappar som man kan programmera till att göra olika funktioner på datorn. Men det absolut smidigaste är en trådlös datormus, eller även kallat bluetooth mus. Dess är extremt smidiga då det är en helt trådlös mus! Vilket gör att du inte behöver tänka på om sladdar trasslar sig in i något, men även för att du själv kan placera den hur du vill för maximal komfort.

Övriga tillbehör

Beroende på vad du gör på fritiden då eller arbetar med, behöver du ju såklart olika tillbehör. Detta kan vara allt från en hygrometer kanske, eller kanske en laser termometer om du jobbar som tekniker inuti datorer och behöver ta reda på temperaturen av något. Eller kanske ett ljusbord eller en ritplatta med skärm kombinerat med en rithandske om du jobbar mer med ritningar eller grafisk design? Ja, beroende på området du jobbar i så finns det extremt många olika saker att välja mellan. Så samlat till ett bra pris har proffsen på Brollz.se allt nämnt innan, allt från tvättbara tangentbord, trådlösa möss HDMI kablar och adaptrar, och mycket mer!