Tips på sparkcyklar och balanscykel


Nu när sommaren tar slut, öppnar hösten sig och vi välkomnar den med öppna armar. Utan något roligt att göra hemma är det väldigt enkelt att fortsätta sitta framför en dator eller TV på sommaren, vilket inte är hälsosamt. Trampoliner och skotrar ger god och hälsosam träning.

Något som nyligen har blivit populärt är skotrar och olika cyklar som skotrar och pumphjul. De är populära bland barn, ungdomar och vuxna. De är mycket väl lämpade för att komma från punkt A till punkt B, vare sig det är skola eller arbete. På Lekute hittar du ett brett utbud av skotrar och skotrar, flera modeller och färger. Sparkcyklar finns över hela skolan och vi är i varje hörn av gatan. Till och med professionella sparkcykeltrick av tyngre material har funnit sin plats i ungdomars hjärtan. Skategruppens subkultur har blivit verklighet och allt fler krav ställs på kvaliteten på komponenterna.

Sparkcyklar

Det som är så bra med en sparkcykel är att det är en bra grej för barnen att lära sig när dem väl sen ska lära sig cykla på en stor cykel. Förutom att det är en bra grej att lära sig så kan det även vara socialt att kunna träffa sina kompisar och åka sparkcykel. Med en sparkcykel kan man ha mycket kul. Till skillnad från en vanlig cykel så har sparkcykeln ingen sadel eller pedaler. Förutom sparkcyklar och balanscykel erbjuder Lekute flera andra utomhusleksaker, t.ex. trampoliner och fotbollsfärger. Utomhusleksaker som också kan vara mycket bra under hösten trots det milda vädret.