Ditt hemlarm borde agera för dig

Ett hemlarm ska finnas för att agera direkt och notifiera dig exakt när någonting händer i ditt hem. Det ska inte ta en hel dag tills du kommer hem och upptäcker vad som har hänt. Därför utnyttjar BSAFE365.se hemlarm den senaste teknologin för att koppla dig till din bostad, oavsett om du är hemma eller på jobbet. Hemlarmet kopplas till en centralenhet i hemmet som i sin tur är kopplad till din mobil. När någonting händer så får du direkt en notifiering och vaktutryckning på väg till ditt hem. Desto snabbare man kan agera på ett inbrott, desto större chans är det att man får tag på tjuven och sina ägodelar.

Ett tekniskt överlägset villalarm ger dig säkerhet

Tjuvarna letar ivrigt efter en bostad att bryta sig in i. När de gör sina rekognoscering  av bostäder så letar de efter antal ingångar, när bostaden är tom, hur aktiva grannarna är, om det finns något villalarm och rymningsvägar. En stor del av inbrottstjuvarna letar efter enkla, osäkra, hem där de har en stor chans att försvinna med ägodelarna med en väldigt liten risk att åka dit. Tyvärr passar en stor del av Sveriges villor in på denna sökfras, osäkra. Genom att installera ett villalarm och öppet reklamera på fönster, dörrar, grindar m.m att bostaden är säkrad, minskar du risken att råka ut för ett inbrott drastiskt! BSAFE365 Villalarm finns i två olika paket, beroende på hur din villa ser ut.

Lägenhetslarm som anpassas för mindre utrymmen

Till skillnad från en villa så har en lägenhet inte lika många ingångar och det är svårare att komma åt utifrån, om man inte bor på marknivå. Genom att vara helt trådlöst erbjuder BSAFE365 Lägenhetslarm ett ypperligt paket för mindre utrymmen. Man slipper alla kablar och det blir svårare för tjuven att identifiera detektorer och kameror. Paketen är utformade för lägenheter som har 1 – 2 ingångar som behöver säkras. Installerar man ett lägenhetslarm i sin lägenhet så är chansen för ett gripande stort. När larmet går igång så notifieras hela huset och alla grannar med sirén och man får fler ögon på inbrottstjuven.