Alltele | Den stora skillnaden är priset

Alltele är ett väldigt stort svenskt företag inom telefoni och bredband. Det grundades 2002 av Ola Norberg och har sen dess bara växt, idag är det ett av de större företagen inom telefoni och bredaband. Det som gör Alltele unikt jämfört med många andra teleoperatörer är priset som dom själva säger. De har väldigt förmånliga och bra priser på allt inom telefon och bredband. Företaget började i Stockholm men idag finns det på hela 9 orter i Sverige och fortsätter att växa.

Vill ni veta mer om företaget finns det en aktiv twitter som Alltele håller i. Där skriver det allt som händer med företaget och alla nyheter, allt från kundnyheter till företagsnyheter och driftstörningar.

Alltele är även ett aktiebolag där mycket investeras in i företaget. Personer som investerar här är de som tror att företaget kommer att växa och bli något ännu större i framtiden och några år framöver. Just nu går bolaget uppåt och en aktie ligger på ca 19kr vilket är ganska billigt och bra. Följ rapporterna och kanske investera en slant, vem vet om några år kanske ni har dubblat er insats?