Inred med ett ljudsystem från Roberts Radio och mysig LED belysning

Skapa stämningsfull belysning i sovrummet med ljusslingor

För att snabbt förändra lite hemma och skapa lite mer trevligare helgstämning, placera lite diskret några mysiga ljusslingor med LED teknik i sovrummet för att skapa en snabb och kostnadseffektiv förändring. Dessa LED ljusslingor finns i många olika varianter, men ett varmvitt sken är alltid att rekommendera och passar i de flesta fall bäst. Har du dessutom ett smart system som kan styras med Alexa eller Google home, kan du välja ett uttag med trådlös koppling.

Du kan sedan starta dessa i ett ljusscenario tillsammans med olika dimmbara belysningar. På så sätt kan du skapa ett system som du enkelt kan styra utan att behöva använda dig av dyra lösningar. Kontrollera att dina enheter fungerar bra ihop tekniskt och använd hellre något högre kvalitét än den billigast möjliga. Det kan även vara bra att kontrollera om systemet kräver en speciell hub eller om det går att koppla ihop direkt med din smarta röst assistent.

Bär med dig premiumljudet med en Roberts Radio

Placerar därefter en snyggt 50- tals retro designad Roberts Radio från livingstudio.se. Du kan med fördel ladda den och ha den stationerad på din sängbyrå till vardags och vakna upp lagom till brunch med den inbyggda alarm- och snoozefunktion. Bär sedan med dig din Roberts Radio iStream3 till köket och ha som bakgrundsljud när du lagar din härliga helgbuffé.

Ta sedan med din bärbara högtalare när du vill koppla av en liten stund i favoritfåtöljen i vardagsrummet. Eller kanske ta dig ut en sväng på balkongen eller altanen, och njut en stund av den friska luften. Högtalaren kan drivas i upp till 120 timmar speltid på batteridrift med en nätt vikt på endast 1,65 kg. Du har gott om tid att lyssna på din favorit podd eller strömma någon skön spellista trådlöst från smartphonen eller surfplattan, på streamingtjänsten. Högtalaren har både WiFi, FM, DAB+, Bluetooth och fungerar för de flesta musikstreaming tjänsterna.

Förslag på hur du kan skapa en säkrare vardag med skimmingsäker korthållare

På livingstudio.se finner du även många olika produkter som säkrar upp och du kan ha användning för i vardagen. Exempelvis en secrid plånbok med korthållare med en snyggt designade ”läderjacka” som är RFID-säker och på så sätt skyddar den dina kort från aktiva scannrar.

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.