Nyligen så släppte Weber en ny serie elgrillar som man enkelt kan hålla koll på genom mobilen. Det har aldrig varit enklare att grilla med Webers nya serie, Pulse. Man ställer enkelt in temperaturen som visas på en digital display. Grillarna har en inbyggd termometer, så man behövs inte hålla på och justera för att hålla rätt temperatur, det ordnar den själv. Du kan också koppla den till iGrill-appen för att få koll även när du inte är precis vid grillen. Appen ska vara så smart att den säger åt dig och ger notis när det är dags att vända på köttet och när det är optimalt att krydda.

Efter att Weber lanserat detta började allt fler företag snappa upp idéen och det finns nu mera en uppsjö av olika produkter som underlättar grillandet med hjälp av mobilen. Bland annat en stektermometer som kopplas via bluetooth. Stektermometern placeras i köttbiten eller vad som önskas grilla och har som syfte att känna av temperaturen i köttet. I appen kan man se temperaturen utan att vara i närheten av grillen och går även att sätta in en notis när köttet uppnår önskas temperatur.

Grillat erbjuder en mängd olika grillar, bland annat kolgrillar, elgrillar och gasolgrillar. Dem har helt enkelt en grill för alla grillmästare.

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.