Många i Sverige strävar efter att ha en egen pool på tomten. Viktigt med din pool är hur bekväm den egentligen är, det kan vara till exempel vilken temperatur du har i poolen. Temperaturen kan variera vid behaglighet eftersom vi alla är olika, vanligaste temperaturen som många brukar ha i sina pooler är allt mellan 25-32 + grader. 

För att höja din vattentemperatur i poolen kan du använda dig av många olika saker. Du kan ha en elektrisk värmare, en värmepump, ett pooltäcke, en solfångare och mycket mer. Det som är mest ekonomiskt är självklart en solfångare och pooltäcke då det inte krävs någon el för att värma upp poolen. 

Att ha en ren och hälsosam pool är en superviktig detalj. Det är viktigt att du håller din pool ren med hjälp av olika medel och en pool renare. En pool renare är oftast samma som pumpen till poolen. I pumpen till poolen brukar det ofta sitta ett sandfilter som är jättebra och rensar bort all smuts och bakterier. En till viktig sak du bör använda dig av är klor tabletter för att döda alla bakterier i din pool så det blir en behaglig känsla att bada, klor gör också så poolen luktar fräscht och gott. 

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.