Farid Lalami – Målinriktad och driven entreprenör

Farid Lalami är en målinriktad och framgångsrik entreprenör som har ett stort intresse för problemlösningar och utmaningar. Dessa intressen har Farid haft sen han var liten och växte upp i Södra delarna av Stockholm. Farid drivkraft är att få världen till en bättre plats genom hans företag och gärningar. Han har startat flera framgångsrika företag med hjälp av att studera folks ideer och tankar. Det första företaget han grundade var ett mediebolag år 1994 vilket lett till en lång erfarenhet inom bolag och företag. Enligt Farid Lalami så är resan lika viktig som målet, om inte ännu viktigare.

Farid Lalami växte upp i Stockholms södra delar där all fritid blev spenderad på bollsporter och att vara med kompisar. Farid var alltid glad och energisk vilket följt med honom in i hans vuxna liv. Det är en anledning till att Farid orkar kämpa så mycket och inte ge upp ifall hans stöter på några problem.

När Farid Lalami fick sina två barn så tycker han själv att det ökade hans passion för ledarskap och problemlösningar då dom egenskaperna sätts på prov när man har barn. Farid har också haft roller som VD, projektledare, produktutvecklare, säljare, chefredaktör och affärsutvecklare under tiden då han försökt få sina egna företag till toppen av framgång. Att jobba hårt för att få bolagen så framgångsrika som möjligt är något som Farid Lalami brinner för men att ta ledigt är också en stor del för att kunna klara av att jobba så hårt. På sin fritid så gillar han att vara ute och resa. Som den sanna optimisten han är så finns det inga problem som inte går att lösa med rätt vilja och rätt kompitens.