Karisma hjälper dig med rekrytering i Stockholm

Spenderar du all din tid åt att försöka hitta någon ny till ditt företag. Men går det inte som du hade tänkt och orkar inte spendera mer tid på det längre. För desto mer tid du slösar på att försöka hitta någon som passar in desto mer pengar förlorar du. Därför finns Karisma där för att hjälpa dig hitta just den rätta. Karisma är ett rekryteringsföretag som har hjälpt en massa olika företag med rekrytering i Stockholm genom att hitta personer som passar in i gruppen och är bra på just det jobbet som ska göras. Så med Karismas hjälp så slipper du slösa din tid och pengar på något dom gör bättre.

Karisma grundades på Lidingö 1999 och har under sina år gjort mer än 820 lyckade rekryteringar vilket har gett dom ett otroligt bra rykte. Karisma använder sig bland annat utav metoder som kommer ifrån Hubbard Management System som används utav organisationer och administrativa system över hela världen. Dom är också kända för att verkligen sätta sig in i kundens situation för att verkligen förstå vilket typ av människa som kommer passa in på arbetsplatsen. Och man vill ju såklart att den nyanställda ska vara lönsam och därför är det viktig att dom har rätt personlighet och verkligen passar in i gruppen. Det är just därför dom heter Karisma då det är en så passa viktig del i rekryterings jobbet.

För att du ska känna dig ännu säkrare så har dom en garanti på sex månader som betyder att dom kommer göra om hela rekryteringsprocessen helt gratis ifall du inte känner dig nöjd med den personen dem hittat. Dom vanligaste typerna av rekryteringar är bland annat teknisk säljare i Stockholm, receptionister och ingenjörer.